Een pensioen van nu

In een reeks korte video’s vertellen onze klanten hoe zij kijken naar pensioenuitvoering. Aan het woord komen TUI, AFAS, Volvo en Heijmans. Waarom kozen zij voor een samenwerking met BeFrank? Bekijk nu hieronder de video’s en ontdek hoe een pensioen van nu eruit ziet volgens onze klanten.

Wie zijn wij

Het kan zijn dat u ons nog niet kent. Wij zijn BeFrank. Een moderne online pensioenuitvoerder en voeren de pensioenregelingen uit voor ruim 900 bedrijven in Nederland. Met een pensioen van nu staan we middenin deze tijd. Het Nu. Wij begrijpen hoe uw werknemers zich voorbereiden op later. En helpen ze daarbij. Op een duidelijke, moderne en toegankelijke manier. Helemaal van nu.

Deze bedrijven gingen u voor

Wij zijn heel enthousiast over onze dienstverlening en zeer trots op ons product. Maar wat vinden onze klanten ervan? Hieronder treft u een selectie van onze klanten en hun ervaring met BeFrank.
BEKIJK ONZE KLANTEN

95%

van onze klanten is na 5 jaar nog steeds klant bij BeFrank!

Werknemers met een pensioen bij BeFrank zijn pensioenbewuster en tevredener

Waarom u voor BeFrank kiest

Het kiezen voor een pensioen en pensioenuitvoerder is lastig genoeg, daarom maken we praktische zaken zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers.

 • Transparante kosten

  Wij streven naar optimale kwaliteit en beheersing van de kosten. Daar zijn we open en transparant over. Zo weten u en uw werknemers waar ze aan toe zijn.

 • Wijzigingen doorgeven

  Door onze pensioenadministratie te koppelen met uw salarisadministratie worden mutaties en aangiftes automatisch verwerkt.

 • Beleggen

  Bij ons kunnen uw werknemers zelf beslissen of ze willen beleggen in lifecycles of dat zij zelf hun pensioenpremie willen beleggen.

 • Online gemak

  Met een eigen portaal heeft u alle informatie eenvoudig bij elkaar en met de app ‘Mijn Pensioen' hebben uw werknemers altijd en overal inzicht.

 • Engelse dienstverlening

  Alle informatie is voor u en uw werknemers in het Nederlands beschikbaar en naar keuze ook volledig in het Engels.

Meer weten?