Stage Social Media Topper

Ben jij die enthousiaste, creatieve student die op zoek is naar een superleuke stage op een toffe locatie in Amsterdam? Wil jij onze social media strategie aanscherpen en uitrollen? Ga jij de uitdaging aan om het aantal volgers op onze kanalen te verhogen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat je gaat doen
Je wordt onderdeel van het MarCom-team en gaat gave content creëren voor onze social media kanalen en websites. Hoe kunnen we onze volgers inspireren en hoe kunnen we onze kanalen inzetten om onze deelnemers te activeren? Je krijgt bij ons volop de kans jouw talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te laten zien!

Je werkzaamheden zijn onder andere…
– Aanscherpen social media strategie
– Content creëren en plaatsen
– Opvolgen reacties en aangaan interactie
– Acties bedenken
– Meewerken binnen het team waar nodig

Jij…
– volgt een HBO-studie in Communicatie, Marketing of Digitale Media (3e of 4e jaars)
– bent een echte aanpakker, gestructureerd en kunt goed zelfstandig werken
– kent alle geheimen van social media en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen
– beheerst de Nederlandse taal perfect
– bent creatief en vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen
– maakt je applicaties makkelijk eigen…het is handig als je overweg kunt met Coosto, Canva en WordPress en anders leer je het gewoon 🙂

Wat bieden wij jou?
– Een superleuke werkomgeving waar je veel ervaring kunt opdoen
– Het mooiste uitzicht van Amsterdam en de leukste collega’s!
– Een fulltime stageplaats voor minimaal 5 maanden
– Doorgroeimogelijkheden
– Een marktconforme stagevergoeding

Over BeFrank
Wij zijn een online pensioenuitvoerder en bieden bedrijven een moderne pensioenoplossing. Wij houden niet van gedoe. Daarom maken wij pensioen eenvoudig en begrijpelijk. Hoe we dat doen zie je in dit filmpje:

We werken elke dag hard om het beste product te leveren, met de beste service die je kunt bedenken. Maar we vieren ook samen onze successen! En daar zijn we erg goed in. Meer weten over het werken bij BeFrank? Lees dan de blog van onze collega Lisa.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar Marie-Anne (Recruiter) op marie-anne.bekkers@befrank.nl. We ontvangen graag jouw cv én (korte) motivatie. Mocht je meer informatie willen over BeFrank of de stage dan kun je natuurlijk ook even contact opnemen met Marie-Anne.

BeFrank is onderdeel van NN maar wij hebben onze eigen cultuur en arbeidsvoorwaarden. NN is een internationale financiële dienstverlener en heeft verschillende merken zoals: NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, Zicht, AZL en Movir en natuurlijk BeFrank.