Collega’s aan het woord

Esther, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Esther Geschiere en werk sinds oktober 2014 bij BeFrank. Eerst bij Sales Support, nu als Pensioencoach. Na mijn studie was ik opzoek naar een jonge en innovatieve onderneming waar ik mezelf kan ontplooien. Bij BeFrank heb ik dit gevonden! Hier werk ik in een enthousiast team, zijn we constant bezig het beste uit onszelf te halen en willen nóg beter te worden. BeFrank onderscheidt zich ten opzichte van andere uitvoerders op het gebied van transparantie. Voor veel mensen is pensioen onduidelijk. Dit was ook zo voor mij. Daarom vind ik het belangrijk dat pensioen voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk wordt. Door het gebruik van social divices laat BeFrank je zien hoe je pensioen werkt en hoe je dit kan beïnvloeden.

Mark, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Mark Hagedoorn en sinds maart 2014 werk ik als Productmanager Pensioen bij BeFrank. De pensioenwereld is volop in beweging. De wetgeving verandert, de klantbehoeftes wijzigen en BeFrank wil voorop blijven lopen in online dienstverlening. Samen met mijn collega’s houden we de pensioenregelingen van onze klanten up to date, bieden we ondersteuning bij salestrajecten en ontwikkelen we nieuwe producten. Natuurlijk blijven we ons ook inzetten om de pensioenbeleving bij onze klanten verder te verhogen.

Isabelle, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Isabelle van Ast en werk sinds de start van het bedrijf in 2011 bij BeFrank. Ik ben Brand Manager in het team Marketing & Communicatie. BeFrank is een heel leuk, energiek bedrijf waar ik me erg thuis voel. Het is een relatief klein bedrijf waar we met z’n allen voor hetzelfde doel gaan: tevreden klanten en een hoger pensioenbewustzijn bij onze deelnemers. Pensioen blijft een lastig onderwerp en ik blijf het een uitdaging vinden om pensioen weer leuk en begrijpelijk te maken voor iedereen. En natuurlijk willen we voorop blijven lopen in onze branche en innovatieve oplossingen en acties blijven ontwikkelen.

Marco, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marco van Overbeek en werk sinds april 2011 bij BeFrank. Ik heb bij BeFrank de functie van functioneel beheerder op de afdeling Information & Technology (I&T). De afdeling I&T is de schakel tussen de gebruikers van het administratiesysteem en de collega’s die het systeem verder ontwikkelen. De wensen op het gebied van onder andere productontwikkeling worden geanalyseerd, gespecificeerd en in het administratiesysteem ingebouwd. Omdat BeFrank een jonge onderneming is, word ik eveneens op diverse andere gebieden ingezet. Een heel afwisselende job dus.

 

Lees ook de blogs van Daniella en Lisa op NN careers.