Hoe makkelijk wil je het hebben?

Heel makkelijk

Een modern pensioen vol gemak

Bij BeFrank houden we niet van gedoe. Het kiezen voor een pensioen en pensioenuitvoerder is namelijk al lastig genoeg. Daarom maken we praktische zaken zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers. Zo wordt pensioen weer iets om naar uit te kijken.

Je pensioen altijd op zak

Weg met papieren. Een modern pensioen heeft u altijd op zak. Met een handige app maken we het pensioen inzichtelijk en persoonlijk. En hebben uw werknemers altijd en overal toegang tot hun belangrijkste pensioengegevens. Zo voorkomen we verrassingen. De app is gratis te downloaden en beschikbaar voor zowel iOS en Android.

Administratief gemak

Met administratietools nemen we uw werk uit handen. Zo kunnen we uw salarisadministratie aan de pensioenadministratie koppelen. Mutaties worden dan automatisch verwerkt. Handig, actueel én minder foutgevoelig.

Begrijpelijke taal

Wij vinden het belangrijk dat uw werknemers begrijpen hoe pensioen in elkaar zit. Bij BeFrank spreken wij uw taal en die van uw werknemers. En mocht u er toch niet uit komen, dan staat er altijd iemand voor u klaar.

Eerlijk geprijsd

Optimale kwaliteit en lage kosten, daar streven we naar. Zo houden we de kosten van pensioenpremies apart. Op deze manier weten u en uw werknemers precies hoeveel premie er wordt belegd.

Meer weten?