Ook HAVI kiest voor pensioen bij BeFrank

BeFrank
12 okt 2011

Donderdag 15 september heeft HAVI Logistics formeel bekrachtigd het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank. Al vanaf medio juli maakt HAVI gebruikt van de dienstverlening van BeFrank. Hiermee is HAVI Logistics één van de eerste ondernemingen met een online pensioenregeling, uitgevoerd door een premiepensioeninstelling (PPI).

Olav Gribnau, Managing Director HAVI Logistics B.V.: “BeFrank is een frisse, nieuwe partij tussen de bekende verzekeraars. De pensioenregeling is transparant en biedt het hoogste kapitaal door lage kosten. Daarnaast zorgt BeFrank ervoor dat onze medewerkers op elk gewenst moment online inzicht hebben in hun eigen pensioen. Het is een actueel en begrijpelijk pensioen. Openheid, transparantie en hoogste rendement maken dat BeFrank en HAVI perfect bij elkaar passen.”

HAVI Logistics is een logistieke dienstverlener in de food service industrie met een netwerk door heel Europa en Azië. Bij HAVI zijn circa 220 medewerkers werkzaam. Vanuit Amersfoort verzorgt HAVI de supply-chain voor haar klanten, zoals restaurantketens en tankstations. HAVI onderscheidt zich door haar hoge mate van klantgerichtheid en verantwoord ondernemerschap. Door excellente service en 100% transparantie is er sprake van een sterk partnerschap met alle klanten. HAVI streeft daarbij naar innovatieve oplossingen op het gebied van milieu, veiligheid en procesoptimalisatie.

Wilt u ook een begrijpelijk pensioen tegen lage kosten? Ontdek BeFrank en lees  wat andere klanten van ons vinden.