MoneyView breidt PPI database uit met BeFrank

BeFrank
25 apr 2012

Sinds maart dit jaar heeft MoneyView haar productvergelijkingsdatabases uitgebreid met Premie Pensioen Instellingen (PPI’s). Nadat de producten van Brand New Day en de Goudse waren opgenomen, breidt MoneyView nu ook uit met BeFrank en Aegon.

De Premie Pensioen Instellingen zijn opgenomen in de MoneyView Productmanager in de submodule ‘Premieovereenkomsten in beleggingen’. De ProductManager is het platform voor productbenchmarking voor banken en verzekeraars. De database van MoneyView bevat ongeveer 200 items waarop producten naast elkaar gezet kunnen worden. BeFrank PPI is tevens opgenomen in MoneyView Advisa Online, de software die adviseurs ondersteunt bij het maken van onderbouwde productadviezen.

Bij BeFrank hechten wij hier veel waarde aan. Klanten zijn op zoek naar een betaalbaar en modern pensioen en de adviseur wil een goed en helder advies geven. Met MoneyView Advisa matcht de adviseur de wensen en eisen van zijn klant aan het productaanbod in de markt om zo te komen tot de best passende productoplossing.

Voor meer informatie over MoneyView, kijk op www.MoneyView.nl