ITDS kiest online pensioen bij PPI

BeFrank
8 sep 2011

Donderdag 8 september heeft ITDS formeel bekrachtigd het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank. Hiermee is ITDS één van de eerste ondernemingen met een online pensioenregeling, uitgevoerd door een premiepensioeninstelling (PPI).

Esther Lens, algemeen directeur ITDS Business Consultants: “BeFrank biedt ons een pensioen dat past bij onze organisatie en aansluit bij de wensen van onze medewerkers. BeFrank biedt een volwaardig en duidelijk pensioenproduct. We kunnen zelf onze pensioenzaken volledig online regelen. Dit was voor ons doorslaggevend om voor BeFrank te kiezen. ‘What you see, is what you get’, lage kosten en geen verrassingen. Een transparant en inzichtelijk pensioen.”

Over ITDS
ITDS is een gespecialiseerd adviesbureau voor financiële instellingen: banken, verzekeraars en pensioenfondsen. De meerwaarde van ITDS is de dubbele deskundigheid: kennis van de producten, processen en distributie in de branche, gekoppeld aan kennis van de informatie technologie. De dienstverlening beslaat het totale traject van strategie naar een werkende oplossing. Met ruim 75 professionals werkt ITDS dagelijks aan nieuwe oplossingen voor haar klanten.

Voor meer informatie over ITDS, kijk op www.itds.nl