Focus Cura kiest voor pensioenopbouw bij een PPI

BeFrank
18 aug 2011

Dinsdag 16 augustus 2011 heeft Focus Cura formeel bekrachtigd het pensioen voor haar medewerkers onder te brengen bij BeFrank. Hiermee is Focus Cura officieel de eerste onderneming in Nederland die gebruik maakt van de mogelijkheid om de pensioenregeling uit te laten voeren door een premiepensioeninstelling (PPI).

Directeur van Focus Cura en tevens ondernemer van het jaar 2010, Daan Dohmen: “Het pensioen voor ons team is bij BeFrank in goede handen. BeFrank maakt pensioen écht begrijpelijk. Wij hebben nu realtime inzicht in onze pensioenbeleggingen. Bovendien kunnen we met de pensioenplanner op een intuïtieve manier inzicht verkrijgen in de ontwikkeling van ons pensioen. De vernieuwende dienstverlening en het innovatieve karakter van BeFrank passen bij ons bedrijf en sluiten bovendien goed aan bij onze eigen missie. De eerste ervaringen zijn heel positief en wij zijn dan ook erg verheugd dat wij als eerste klant hiervan gebruik maken.”

Over Focus Cura Zorginnovatie
Focus Cura heeft als missie ouderen, chronisch zieken en mensen met een handicap zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten blijven door technologie en innovatie.

Focus Cura ontwikkelt voor hen technologieen en eHealthconcepten in en om huis zoals geavanceerde alarmering, domotica en zorg op afstand. In de dienstverlening van Focus Cura staat zorg en persoonlijke aandacht centraal; techniek is een hulpmiddel. Bij Focus Cura werken meer dan 80 mensen. Met vele duizenden telecare systemen in beheer, is Focus Cura marktleider in Nederland en staat zij dagelijks voor haar klanten klaar.

Voor meer informatie over Focus Cura, klik hier www.focuscura.nl