Brunel kiest voor modern pensioen

BeFrank
17 mrt 2012

Woensdag 21 december heeft Brunel formeel bekrachtigd het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank. Brunel maakt hiermee als tweede beursgenoteerde onderneming gebruik van de mogelijkheid om de pensioenregeling uit te laten voeren door de premiepensioeninstelling (PPI) BeFrank. Bij de keuze van Brunel waren de kwaliteit van het pensioenproduct en de deskundigheid van BeFrank uiteindelijk doorslaggevend.

Rob van der Hoek, CFO van Brunel: “BeFrank biedt een vernieuwend en transparant product, optimale flexibiliteit, het beste voor werknemers en dat tegen lage kosten. Brunel en BeFrank zijn daarmee gebouwd op dezelfde fundamenten. Brunel medewerkers wilden daarnaast meer keuze in de opbouw van hun pensioen. De actuele online informatie die BeFrank biedt aan werknemers is hierbij een onmisbare tool. Dat maakt de keuze van Brunel voor BeFrank een uitstekende match.”

Over Brunel
Brunel is een internationale zakelijke dienstverlener en biedt opdrachtgevers wereldwijd oplossingen voor al hun kennis- en capaciteitsvraagstukken. Brunel, opgericht in 1975, is een specialist op het gebied van projectmanagement, detachering en consultancy. Brunel is met meer dan 8.000 medewerkers actief binnen de olie- en gasindustrie en vanuit de specialismen Engineering, IT, Finance en Legal.

Voor meer informatie over Brunel, kijk op www.brunel.nl