AFAS koppelt met pensioenadministratie BeFrank

BeFrank
27 nov 2012

Vandaag kondigen AFAS Software en BeFrank aan dat er een koppeling wordt gerealiseerd tussen de HRM/Payroll software van AFAS en de pensioenadministratie van BeFrank. Hierdoor kunnen alle klanten van AFAS wijzigingen in salaris- en persooneelsbestand geautomatiseerd en efficiënt doorgeven aan BeFrank. De samenwerking valt samen met het onderbrengen van het pensioen van AFAS bij BeFrank.

Arnold Mars, CFO van AFAS: “De koppeling tussen de salaris- en personeelsadministratie van AFAS en de pensioenadministratie van BeFrank betekent dat wij wijzigingen geautomatiseerd en efficiënt doorgeven aan BeFrank. Ook onze klanten kunnen gebruik maken van deze koppeling. Voordeel voor onze werknemers is dat BeFrank helder communiceert en een duidelijk pensioen biedt. Met een persoonlijk portaal en de App ‘Mijn Pensioen’ hebben onze werknemers altijd en overal inzicht in hun pensioen. Ze hebben zelf de regie over hun eigen pensioen.”

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank is verheugd met AFAS als nieuwe klant: “We zijn trots om AFAS Software als klant te mogen verwelkomen en verwachten de komende tijd nog meer mooie namen te kunnen presenteren. Nieuwe klanten kunnen gelijk profiteren van de koppeling tussen AFAS Software en BeFrank, als zij hun salaris- en personeelsadministratie voeren op de software van AFAS. Naar verwachting zullen we in 2013 ook andere salarispakketten aansluiten, zodat alle klanten hun wijzigingen eenvoudig kunnen doorgeven. Zo blijven we onze dienstverlening steeds verder optimaliseren.”

Over AFAS Software
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches door het inzetten van complete en moderne (online) bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavenpatroon.

Over BeFrank
BeFrank is een frisse, moderne pensioenuitvoerder op de Nederlandse markt en bundelt de online kracht van BinckBank met de pensioenkennis van Delta Lloyd. BeFrank biedt een duidelijk pensioen tegen lage kosten en is winnaar van de prijs ‘Pensioenproduct van het jaar’ en van de prijs ‘Beste pensioencommunicatie van een commerciële aanbieder’. Klanten van BeFrank variëren van bedrijven vanaf 50 werknemers tot beursgenoteerde internationale ondernemingen.

Persvoorlichter AFAS:
Truus Koppelaar
+31 6 5184 9790
t.koppelaar@afas.nl

Persvoorlichter BeFrank:
Frank van Wessel
+31 6 5272 7998
Frank.van.wessel@befrank.nl