BeFit-test

BeFrank
20 aug 2019

Hoe is het met jouw fysieke en financiële gezondheid? Weet jij hoe je pensioen ervoor staat?

Doe deze snelle test en ontdek hoe fit je bent!

Weet je waar je jouw pensioengegevens kunt vinden?

Weet je hoeveel inkomen je ontvangt als je met pensioen gaat?

Denk je dat je met je pensioen kunt rondkomen straks?

Heb je zelf iets geregeld voor je pensioen?

Ben je dagelijks bezig met gezonde voeding?

Sport je minstens 150 minuten per week?

Uitslag

Dat kan fitter! Pak zelf de regie en bouw aan een potje voor later. Zodra je financieel fit bent, wordt langer doorwerken een keuze en is het niet meer een kwestie van moeten. Met de tips van BeFrank kun je je fysieke en financiële gezondheid verbeteren. Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je waar en hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Je kunt ook altijd een pensioenadviseur raadplegen. Lees ook eens het artikel 5 tips voor een goed pensioen. Bouw je pensioen op bij BeFrank, activeer dan vandaag nog je persoonlijke pensioenpagina.

Uitslag

Ga zo door! Pak zelf de regie en bouw aan een potje voor later. Zodra je financieel fit bent, wordt langer doorwerken een keuze en is het niet meer een kwestie van moeten. Met de tips van BeFrank kun je je fysieke en financiële gezondheid verbeteren. Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je waar en hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Je kunt ook altijd een pensioenadviseur raadplegen. Lees ook eens het artikel 5 tips voor een goed pensioen. Bouw je pensioen op bij BeFrank, activeer dan vandaag nog je persoonlijke pensioenpagina.

Uitslag

Gefeliciteerd, je bent goed bezig! Ga zo door. De tips van BeFrank helpen jouw fysieke en financiële gezondheid op peil te houden. Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je waar en hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Je kunt ook altijd een pensioenadviseur raadplegen. Bouw je pensioen op  bij BeFrank, activeer dan vandaag nog je persoonlijke pensioenpagina.

button terug naar BeFit