Het gemak van een modern pensioen

Kiezen voor een pensioen en pensioenuitvoerder is al lastig genoeg. Processen hoeven dat gelukkig niet te zijn. Daarom maken we bij BeFrank praktische zaken zo eenvoudig mogelijk. Voor u, uw klant en zijn werknemers.

  • Uw klanten kunnen hun salarisadministratie koppelen aan onze pensioenadministratie. Mutaties worden zo automatisch verwerkt.
  • Werkgevers hebben de beschikking over een online portaal, waarin alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat. Dit portaal kunnen we ook leveren in de huisstijl van uw klant.
  • U, uw klant en zijn werknemers hebben bij BeFrank een persoonlijk aanspreekpunt.
  • BeFrank maakt gebruik van een moderne infrastructuur. Zowel de beleggingsadministratie als de pensioenadministratie hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Zo is de beleggingsadministratie vijf jaar op rij verkozen tot beste beleggingsplatform van Nederland.

Persoonlijk aanspreekpunt

U heeft bij BeFrank uw eigen aanspreekpunt. Tijdens adviestrajecten voor nieuwe pensioenregelingen, maar ook voor regelingen die al bij BeFrank lopen.

Service en support

We doen ons best om alle informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als er vragen zijn, kunt u ons altijd per telefoon of e-mail bereiken. Vragen en opmerkingen, tips en suggesties ontvangen we graag. Wij gaan hier meteen mee aan de slag om onze dienstverlening te blijven verbeteren.