BeFrank klaar voor Pensioenakkoord

Met de invoering van het Pensioenakkoord past het Nederlandse pensioenstelsel beter bij de huidige tijd en wordt het toekomstbestendig. Dit brengt wel ingrijpende wijzigingen met zich mee. Hoewel nog niet alles duidelijk is, weten we één ding zeker: het nieuwe akkoord gaat bijna iedereen in Nederland raken.

BeFrank goed voorbereid
De ‘DC-regeling’ wordt met de invoering van het nieuwe stelsel de standaard. Bij BeFrank voeren wij al tien jaar DC-regelingen uit en zijn daarom perfect voorgesorteerd op het Pensioenakkoord. Transparantie is een van de hoofddoelstellingen van het Pensioenakkoord. Pensioenuitvoerders moeten zich maximaal inspannen om deelnemers op een correcte en passende wijze te begeleiden bij het maken van keuzes. BeFrank staat voor heldere communicatie. Onze missie is pensioen dichtbij de deelnemer te brengen. Hier gaan wij onverminderd mee door. Deelnemers zijn in het najaar via onze nieuwsbrief geïnformeerd over de gevolgen van het Pensioenakkoord. En recent hebben we een video voor deelnemers gelanceerd waarin BeFrank collega Laurenzo het Pensioenakkoord in nog geen 2 minuutjes toelicht.

Wat kun je van ons verwachten?
Vanaf nu zullen wij je steeds meer gaan informeren over de ontwikkelingen en de mogelijkheden die BeFrank gaat bieden om de pensioenregelingen van je klanten volledig aan te laten sluiten bij het Pensioenakkoord. Voor werkgevers hebben we de wijzigingen op een rij gezet. Deze week informeren we hen hierover. Heb je nu al vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer!